Feestelijke actie bij Boetiek Ba-sta
zaterdag 04 mei 2024

Stap binnen en laat u betoveren door het uitgebreide assortiment. Met merken als Dreamstar, Tramontana, Roberto Sarto, Poools, Batida, Zizo, Maicazz, Jensen, Bjeans, en In Front is er voor elke stijl iets te vinden. Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse must-haves – hier vindt u het allemaal.

“En wat is een outfit zonder de juiste accessoires? Onze collectie sjaals, tassen, sieraden en beenmode voegt de finishing touch toe aan jouw look,” vertelt eigenaresse Sabine. “En als jouw kleding net niet helemaal perfect zit, geen zorgen! Onze service omvat ook het op maat maken: verkorten, innemen, en alles daartussenin.”
Maar er is meer! Van 9 tot en met 12 mei bruist Hoogkarspel van de gezelligheid tijdens de kermis. Op 10 mei kunt u de altijd levendige jaarmarkt bezoeken. En waar vindt u ons? Precies tegenover het gemeentehuis, aan de Streekweg. “Deze hele week hebben we een feestelijke actie – 20% korting op de gehele collectie (uitgezonderd basiscollectie en accessoires).”
Dus graag tot ziens bij Sabine en Helma van Boetiek Ba-sta. Zij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in de wereld van mode, passie en persoonlijke aandacht.

Boetiek Ba-sta, Raadhuisplein 29 in Hoogkarspel, T. 0228-567193

Reacties