Feestelijke Opening van Jumbowood
zaterdag 23 maart 2024

Vanaf dit weekend opent Jumbowood haar deuren voor een feestelijke en inspirerende ervaring, waarbij alles draait om het optimaliseren van uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar een luxe tuinmeubelset, een gezellige buitenhaard, een uitgebreide BBQ-ervaring of een rustgevende sauna, Jumbowood heeft het allemaal.

Paasshow
“Met trots presenteren we ons assortiment tijdens onze speciale Paasshow, waarbij we je uitnodigen om onze schitterende showroom te bezoeken en alles te ontdekken wat wij te bieden hebben voor het ultieme buitenleven,” aldus Debbie. Van zaterdag tot en met maandag verwelkomen wij je graag om onze nieuwste producten en diensten te ervaren. Ook bieden wij op deze dagen interessante kortingen op de overkappingen van Trendhout en op de ontwerpen van onze buitenverblijven.”

Wat kunt u verwachten
Ontdek de kunst van het buiten koken met de buitenkeukens van Braaimaster of geniet van een ongekende BBQ-ervaring met de heerlijke gerechten bereid op de Flare Grill (nieuw in Nederland). Ervaar pure ontspanning met de luxe hottubs van Weltevree en laat je betoveren door heerlijke geuren van Countryfield die je meevoeren naar de natuur. Het is ook mogelijk om advies te krijgen over de aanschaf van een sauna of zwembad waarmee u een eigen oase kunt creëren van rust en verfrissing. Voor warmte en gezelligheid op de koele avonden treft u een uitgebreid assortiment kachels en tuinhaarden. Een prachtig assortiment aan exclusieve tuinmeubelen van onder andere Borek, Cane-Line en Applebee is beschikbaar om ware zit comfort te ervaren. Ook aan de jeugd is gedacht met een skelterbaan waar de kinderen kunnen proefrijden op Berg skelters. Tijdens de paasshow zullen ook Sneeboer Tuingereedschap en Vreeker Bestrating BV aanwezig zijn voor deskundig advies voor uw complete tuininvulling en is het mogelijk om te ontspannen tijdens een welverdiende stoelmassage Van Majestic hands.
Op zaterdag, zondag (1e Paasdag) en maandag (2e Paasdag) is de winkel geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Dus, waar wacht u nog op? Kom langs bij Jumbowood en laat u inspireren voor het perfecte buitenleven. Het vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij het realiseren van uw droomtuin. Graag tot ziens bij Jumbowood, Raadhuislaan 23 in Grootebroek. Voor meer informatie, bel 0228-522444 of stuur een e-mail naar info@jumbowood.nl.

Reacties