Fietsbridgedrive Andijk
maandag 24 april 2023

Wat houdt dit in? Start en einde bij Dorpshuis Sarto in Andijk en tussendoor spelen we op 6 andere locaties in de omgeving. Dus 6 rondes van 4 spellen.

Voor iedereen goed te doen, wel of geen fietsfanaat, want de locaties liggen allemaal dicht bij elkaar. Voor diegenen die niet willen of kunnen fietsen, alle locaties zijn ook per auto bereikbaar.
Er kunnen maximaal 72 paren meedoen en vol is vol. Je hoeft geen lid te zijn van B.C.A. voor deze fietsbridgedrive maar opgave is per bridgepaar. Aanmelden via de website van bridgeclub Andijk Homepage - B.C. Andijk (bridge.nl). Ben je lid van de bond vermeld dan ook je bondsnummer.

De kosten van deelname zijn € 50,00 per paar als je lid bent van de bond. Niet-leden betalen € 1,-- extra. Wat krijg je hier allemaal voor? Ontvangst om 10.30 uur bij Sarto met koffie en cake waar je tevens het speelschema en routeboekje krijgt uitgereikt. Daarna gaat iedereen naar de eerste locatie waar om 11.30 uur wordt gestart met de eerste 4 spellen. Na de 2e ronde wordt er een goed verzorgde lunch aangeboden op de locatie waar je hebt gespeeld. Na afloop is de prijsuitreiking in Sarto waar u onder het genot van een drankje nog een warm en koud hapje krijgt aangeboden. Voor de eerste 10 paren zijn er mooie prijzen te winnen, daarna voor ieder tiental een prijs en een poedelprijs. Er wordt gespeeld in meerdere lijnen, maar de uitslag is top integraal. Na aanmelding via de website krijg je via de mail een bevestiging. Pas als het geld op de rekening van BCA is bijgeschreven is de aanmelding definitief.

We hopen op een grote belangstelling en een ding is zeker: als het weer een beetje mee zit wordt het een fantastische dag.

Reacties