Fijne en informatieve avonden in de Hartelijke Huiskamer
vrijdag 11 oktober 2019

“Zo zijn er lotgenotengroepen, bijvoorbeeld voor eetproblematiek en adoptieouders. Dit zijn bijeenkomsten waar je als deelnemer meerdere keren naartoe gaat”, legt Aline uit. “Maar we hebben ook eenmalige themabijeenkomsten, over onder andere euthanasie, maagverkleining en een kerstkledingparty. De agenda is inmiddels behoorlijk gevuld met activiteiten, ook met workshops voor vinologie, permanente make-up en weerbaarheid voor tienermeiden.”

Ook voor bedrijven
Naast deze bijeenkomsten biedt de Hartelijke Huiskamer ook een inspirerende vergaderruimte aan bedrijven. Er is geen subsidie, dus op deze manier worden de bijeenkomsten voor gelijkgestemden gesponsord. “We hebben een grote ruimte waar je met 24 personen kunt vergaderen of zelfs met meer personen een presentatie, cursus of training kunt volgen.”

Inmiddels is er zoveel werk aan de winkel dat dochter Juliët Broersen na haar masteropleiding in het bedrijf is komen werken. Juliët: “Mijn moeder had handen te kort, maar we kunnen elkaar goed aanvullen. Ik doe de social media en de website en ben meer op de achtergrond bezig.

Feestelijke opening
Op vrijdag 18 oktober worden de deuren van de Hartelijke Huiskamer officieel geopend aan De Oude Veiling 71H in Zwaag. Kijk voor meer informatie op www.dehartelijkehuiskamer.nl, waar ook de agenda te vinden is.

Reacties