Gloryfy Unbreakable
zaterdag 15 juni 2024

Dit wereldwijd unieke product heeft talloze prijzen gewonnen en bevat een ongeëvenaarde dosis passie in elk frame.

Eigenschappen
Gloryfy Unbreakable biedt duurzame zonnebrillen en monturen, inclusief op sterkte, die niet alleen stijlvol zijn, amaar ook unieke technische eigenschappen hebben. Zo zijn de brillen onbreekbaar, beschermen de glazen uw ogen, airbag-veilig en uiterst praktisch. Of het nu gaat gaat om sportactiviteiten, dagelijkse bezigheden of reizen, de brillen van Gloryfy Unbreakable zijn ontworpen om alle dagelijkse ongelukjes te weerstaan.

Door het superlichte montuur is er een maximaal draagcomfort. De pootjes zijn door uzelf aan te passen. En de Trinity Lens Technologie biedt absolute precisie, bescherming en maximaal kijkgenot. Bij Glory Unbreakable draait alles om het welzijn van mensen. Een product dat zo dicht bij de kostbare ogen wordt gedragen, moet duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Doordat Gloryfy Unbreakable blijft streven naar het leveren van producten die mensen niet alleen goed doen voelen, maar ook duurzaam en betrouwbaar zijn, past deze collectie juist zo goed bij Puur Optiek.

Puur Optiek 20 jaar
"Wij streven ook naar betrouwbaarheid en duurzaamheid met onze adviezen in brillenglazen en monturen. Dit doen wij al 20 jaar met ontzettend veel passie & plezier! Hoe fijn is het dan om samen te werken met Gloryfy Unbreakable. Om iedereen kennis te laten maken met dit mooie product, hebben wij tijdens het weekend van de IronMan Hoorn, vrijdagmiddag 21 juni en zaterdag 22 juni de gehele collectie brillen en zonnebrillen in de winkel."

Wilt u eens ervaren hoe deze brillen, voelen, dragen en kijken? "Wij zien u graag in de winkel! Groetjes Marjo, Diane, Danielle & Britt."

Puur Optiek, Breed 54 in Hoorn, Tel. 0229-216858, www.puur-optiek.nl

Reacties