Golfdag voor het goede doel
vrijdag 03 augustus 2018

Omdat Kees sinds 2017 met pensioen is, heeft hij besloten het toernooi te verhuizen naar Westwoud. Hij is immers lid van golfclub Westwoud. Ook dit jaar zal er een geheel verzorgde Golfdag plaatsvinden welke begint met een ontvangst vanaf 11.00 uur. De kosten zijn 150,- pp inclusief golfpartij en buffet. Meer info en online inschrijven is verkrijgbaar via keesvanderhart.nl/2018/07/08/open-golftoernooi/ of via tel. 06-40759630.

Het programma begint om 11.00 uur met ontvangst. Om 13.00 uur gaan alle spelers tegelijk de baan in voor een shot gun individuele stablefort wedstrijd. De verwachte binnenkomst van de deelnemers is rond 17.30 waar het borreluurtje begint. Om ca 18.45 uur zal het buffet worden geopend en rond 19.45 is de prijsuitreiking met o.a. de bekendmaking van het bedrag voor het goede doel. Deze cheque zal worden overhandigd aan een vertegenwoordiging van stichting Hart voor Kinderen. Rond 21.00 uur zal de dag worden afgesloten en kunnen we hopelijk terugkijken naar een mooi evenement.

Kees organiseert al vanaf 2002 een goede doelen golftoernooi. Voorheen gebeurde dat op de Haarlemmermeersche golfclub en onder de vlag van het bedrijf waar hij destijds directeur van was. In die jaren zijn vele goede doelen langs gekomen waaronder Stichting Hartekamp, Blinde geleidehonden fonds en stichting Doe een Wens. Wij hopen ook dit jaar een vette cheque te kunnen geven aan de Stichting Hart voor Kinderen. ‘Maar dan hebben we nog wel wat meer deelnemers nodig,’ aldus Kees. ‘Grijp deze kans dus en doen mee. U beleeft een mooie dag op deze prachtige golfbaan in Westwoud.’

Reacties