Gratis winterinspectie
dinsdag 06 november 2018

Op donderdag 8, vrijdag 9 en zaterdag 10 november zijn alle automobilisten van harte welkom om hun auto geheel gratis te laten controleren op diverse vitale onderdelen. ‘Zo weet de klant direct of zijn of haar auto winterklaar is, of dat een onderdeel reparatie of vervanging nodig heeft’, aldus Jack Fakkert.

Wij vragen zoals elk jaar € 2,50 voor het goede doel. ‘De Winterinspectie biedt vooral een veilig gevoel’, vervolgt Jack. ‘En alle automerken zijn daarbij van harte welkom. De modellen worden door ons team vakkundig nagekeken op onderdelen die het ‘s winters extra zwaar te verduren krijgen.

Denk aan de accu, ruitensproeiersysteem, ruitenwissers, verlichting, banden, koelsysteem en V-riem. Alle punten worden door onze monteurs kritisch beoordeeld op hun conditie. En zijn er gebreken geconstateerd, kan de klant direct een afspraak maken voor reparatie of vervanging van een onderdeel, zodat de auto weer helemaal winterklaar en veilig is.’ Tip: Met de dalende temperaturen is een goede accu heel belangrijk. En voor meer grip en veiligheid worden winterbanden aangeraden. Op de inspectiedagen ontvangt u tot wel 40% korting op een complete winterbandenset (4 stuks) voorzien van lichtmetalen of stalen velgen. Let wel: op=op!

Reacties