Groots Schrijfevent in Het Park
woensdag 06 december 2017

Want hoe zet je nu een fantastisch verhaal op papier? Waar haar jij je inspiratie vandaan? Het programma is zeer divers, met sprekers als: Babs Gons van de Schrijversacademie, Young Adult auteur Buddy Tegenbosch, romanschrijver Inge van der Krab-ben en milieujuriste en auteur Janneke Bazelmans. 

Het SchrijfEvent geeft de bezoeker een flinke dosis inspiratie en eindigt met een spectaculaire boeklancering; tien auteurs van de Hoornse uitgever Godijn Publishing lanceren hun (debuut) boek in het theater. Leun achterover in de pluchen theaterstoel, neem pen en papier mee, en dompel onder in de wereld van de schrijver. De schouwburg is goed bereikbaar vanaf de A7 met voldoende par-keergelegenheid.

Tien auteurs bundelen de krachten en lanceren gelijktijdig hun boek. Tien auteurs, tien boeken, één lancering. Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het solistische pad als schrijver kunnen delen. De auteurs komen uit heel Nederland en zelfs eentje uit België. De deelnemende dichter Jeroen Kraakman is een oud-inwoner van HOORN. 

Elly Godijn, de drijvende factor, is een uitgever met een grote ambitie en schrijver in hart en nieren. Zij wijkt met dit bijzondere project van de gebaande wegen af. Het ultieme boek voor Godijn Publishing is een verhaal die je meeneemt naar een andere wereld, je raakt, niet meer loslaat en tussen de regels laat lezen. Meer informatie over het SchrijfEvent: www.godijnpublishing.nl of info@godijnpublishing.nl 

Reacties