Herfstexpositie Kunst in de Kas
vrijdag 15 september 2023

Kunstenaar Arno van de Pol verwerkt zijn kijk op de wereld met zijn grenzeloos creatieve gedachtegang. Achter zijn werkelijkheid dringt de confronterende schoonheid en kwetsbaarheid zich aan de kijker op. Soms subtiel, soms ‘in your face’. Het analyseren van zijn werk laat hij echter liever over aan de kijker die zijn eigen interpretatie daarop kan loslaten. Hij legt zijn werkelijkheid vast om het daarna direct weer los te laten.

In het atelier van Jaap Stiemer worden mensen geschapen die we nog niet kenden, in landschappen die we zouden willen verkennen. In zijn werken verdwijnen de mensen inmiddels soms ook geheel en blijft alleen het landschap over: vaak grote abstracten waarin vorm, kleur, diepte en balans vier elementen zijn waarnaar de kunstenaar altijd op zoek is.

Muziekperformances
Zach Steiner, een Amerikaanse singer songwriter, verzorgt om 12:30 uur een optreden. Zijn sound is Roots American in de kern: een blend van country, folk, blues en bluegrass met een snufje gypsy swing. Paul Luiken en Timber Povee presenteren om 14:30 en 16:00 uur hun polderchansons met ‘Een man alleen’.

Locatie
Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag, Beatrixstraat 3A. Voor meer informatie: www.kunstindekas.nl.

Reacties