Herfstvakantie bij IJsbaan De Westfries
zaterdag 19 oktober 2024

Dus als je toe bent aan een actief uitje met vrienden of familie, dan kun je in de vakantie elke dag terecht op het gladde ijs van de Westfries in Hoorn.

Schaatsactiviteiten in de herfstvakantie
In de herfstvakantie zijn we ook op maandagmiddag geopend en ook dit keer worden er weer leuke clinics op het ijs gegeven. Om deel te nemen aan de activiteiten hoef je je niet aan te melden en haal je op de dag zelf een kaartje bij de receptie. Op zondag 27 oktober en woensdag 30 oktober is er een clinic van kunstrijvereniging WKC. Kunstrijvereniging KVH organiseert op dinsdag 29 en donderdag 31 oktober een clinic kunstschaatsen. Op maandag 28 oktober kan de jeugd op de ijsbaan meedoen aan de Optisport Icegames en op woensdag 30 oktober aan de spelletjesmiddag van Duosport. De clinic op vrijdag 1 november wordt verzorgd door IJshockeyschool BMC. Alle clinics vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 uur

Met korting komen schaatsen
Extra voordelig schaatsen tijden de herfstvakantie! Bij binnenkomst vóór 12:00 uur is de entree voor kinderen t/m 12 jaar slechts €1,00. Het Kluuncafé is natuurlijk geopend voor een hapje en een drankje. Deze actie is alleen geldig tijdens de aankomende herfstvakantie m.u.v. zaterdag en zondag! Kijk op de website voor de openingstijden en het dweilschema.

Contact
Kunstijsbaan De Westfries, Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn, 0229-277660

Reacties