Heron Auto Zwaag verhuist Audi sales activiteiten
donderdag 09 augustus 2018

Voor Audi service en onderhoud kan men zowel bij Heron Auto Zwaag als Heron Auto Purmerend terecht. Peter Kuin, Audi Verkoopadviseur bij Heron Auto Zwaag maakt vanaf die datum onderdeel uit van het Audi Team in Purmerend: “Ons nieuwe Audi pand in Purmerend voldoet aan de laatste huisstijleisen van de importeur. Het pand is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van klimaatbeheersing, ledverlichting en zonnepanelen.

We hebben zelfs een 360 graden fotostudio en een Virtual Reality Room. In VR Room kan de klant de Audi geheel naar eigen wens configureren en ook echt ‘beleven’. Daarnaast hebben wij een eigen wasstraat en tankstation. Het Audi pand in Purmerend is gevestigd op bedrijventerrein Baanstee-Noord en is uitstekend bereikbaar. Het terrein ligt direct aan de N244, vlakbij afslag 6 van de rijksweg A7.

Dit betekent dat we voor onze klanten door de vierbaansweg makkelijk en snel bereikbaar zijn. Ik kijk uit om in deze nieuwe showroom te gaan werken: een omgeving waar onze Audi’s nog beter tot hun recht komen”. Heron Auto Purmerend (Audi sales & service) Binnenzeestraat 7, Purmerend. Heron Auto Zwaag (Audi service) De Marowijne 53, Zwaag. 

Reacties