Het is mooi geweest
zaterdag 28 oktober 2023

Met een glimlach op zijn gezicht deelt Gert-Jan zijn gedachten: "Het is mooi geweest. We zijn gezond en willen nu gewoon gaan genieten. De komende tijd zit vol geweldige ervaringen waar we echt naar uitkijken. Onze kinderen hebben geen interesse om de zaak voort te zetten, dus we hebben samen over onze toekomst nagedacht, en dit heeft ons doen besluiten om met onze juwelierszaak te stoppen."

Opheffingsuitverkoop
Op woensdag 1 november starten Anita en Gert-Jan om 10.00 uur de opheffingsuitverkoop. Klanten wordt een prachtige collectie aan juwelen en horloges geboden met aantrekkelijke kortingen. Met oog op de naderende feestdagen is dat een mooi om je geliefde te verrassen met een mooi sieraad of om iets leuks voor jezelf te kopen. De uitverkoop blijft doorgaan tot medio februari, dus er is voldoende tijd om van mooie aanbiedingen te profiteren. Via deze krant houden Anita en Gert-Jan u op de hoogte middels advertenties. Voorafgaand aan de uitverkoop zal de winkel twee dagen gesloten zijn om alles zorgvuldig voor te bereiden en ervoor te zorgen dat de complete collectie aan u getoond kan worden.

Klanten
Anita benadrukt het belang van hun gewaardeerde klanten: "Gedurende de jaren hebben we waardevolle relaties opgebouwd met onze klanten. Zij zijn de reden dat we zoveel jaren met passie hebben gewerkt. We willen hen bedanken voor hun steun en nodigen hen van harte uit om de komende maanden langs te komen. Het contact met hen is ons altijd dierbaar geweest, en zonder hen hadden we dit nooit kunnen doen."

De Wolf Juweliers, Grote Noord 78 in Hoorn

Reacties