HLTV Juliana opent nieuwe padelbanen
zaterdag 28 september 2024

En dat is zeker niet in de minste plaats de “schuld” van het steeds populairder wordende padel. De nieuwe banen worden op zondag 6 oktober aanstaande om 13.30 uur geopend. Aansluitend is er een Padelclinic tot 14.30 uur.

Padelbanen
De totaal vijf padelbanen zijn prachtig gesitueerd. Ze liggen gegroepeerd aan de westzijde van het park en twee pagodetenten op de tussengelegen pleintjes met banken en tafels zorgen voor bescherming tegen weersomstandigheden en een gezellige uitstraling.

Nieuwe leden
Door de twee nieuwe padelbanen, de COARK- en de HAIRVOLUME-baan, is er ruimte voor flink wat nieuwe leden. Voor een jaarlidmaatschap betaal je € 143, maar als je instapt op de dag van de opening, 6 oktober, krijg je tot het eind van het jaar een forse korting. En bij HLTV Juliana is het zo dat je voor dat bedrag zowel kan padellen als tennissen. Twee voor de prijs van een!

Ledenaanwas
Sinds de komst van de eerste drie padelbanen is HLTV Juliana weer zijn “oude gezellige zelf” geworden. In razend tempo kwamen er ca. 250 leden bij! Op dit moment zijn er ca. 630 mensen lid van de vereniging. We willen graag naar de 700. Ben jij nou precies de 700ste die lid wordt dan gaan we dat natuurlijk belonen.

Clinic
Weet je nog niet of padel iets voor je is of wil jij iets bijleren, dan kun je deelnemen aan de clinic die direct na de opening plaatsvindt. Iedereen is welkom: jong, oud, man, vrouw, lid of geen lid. Alleen komen kijken mag natuurlijk ook. De clinic wordt gegeven door ervaren trainers van onze huis tennis- en padelschool De Kloek en duurt tot 14:30 uur. Mis het niet!

Bekijk ook onze website www.hltvjuliana.nl

Foto: Jan Siebring

Reacties