Hoor mijn lied
dinsdag 17 april 2018

Tijdens de donateursavond wordt het eerste jaarboek 2018 uitgereikt aan Hans Huibers uit Nibbixwoud. Zijn karakteristieke woning staat uitgebreid beschreven in het boek. Twee oorkondes gaan naar degenen die bijgedragen hebben aan de verfraaiing van het dorpsbeeld. Hierna is ruimte voor zang.

Annet Schipper en Ronald Overboom treden op met gezellige liederen. Na de pauze is het podium voor de groep Full House. Zij brengen een veelzijdig en uitdagend repertoire: van romantische ballads tot swingende uptempo, van modern tot ‘old-school’.

De opening van de tentoonstelling ´Hoor mijn lied´ vindt plaats op zondag 22 april om 14 uur. Jessica Huisman, dirigente van drie koren in Wognum, verricht deze opening. De expositie besteedt aandacht aan het koor Jacob Kwast ofwel De Wognummers, dat triomfen vierde rond 1900, en aan de koren die anno 2018 in Wognum en Nibbixwoud hun liederen laten horen. 

Oude geluidsdragers completeren het geheel. Zanger/gitarist Jan Steltenpool (voorheen uit Wervershoof) vertolkt om 14 en om 15 uur West-Friese en Nederlandse liedjes. Meezingen mag! Het Huis van Oud is iedere zondagmiddag open van 14 tot 17 uur. Groepen zijn welkom op afspraak, tel. 573397. 

Reacties