Hoornse Outlet gaat los
vrijdag 12 januari 2018

De winkel in Hoorn gaat op zondag 14 januari al open van 13 tot 17 uur. De Hoornse Outlet is onderdeel van een landelijk netwerk van winkels waar tegen scherp gereduceerde prijzen, prima kleding kan worden gekocht. Recent is besloten om in Hoorn de complete wintersportkleding aan de man/vrouw te brengen.

‘Het is een unieke mogelijkheid dus om tegen extreem lage prijzen, een prima winteroutfit te scoren,’ aldus Bram de Wilde die de verkoop in Hoorn gaat begeleiden. Zo zijn de Tenson jassen uitermate goed geschikt voor activiteiten die veel energie kosten.

Ze blijven namelijk ook bij grote inspanning comfortabel zitten. Uiteraard zijn ze water- en winddicht. Daarnaast zijn de Tenson jassen voor wintersport uitgerust met MPC technologie die de Tenson jas naast winddicht, ook ademend en waterdicht maken. Verder hebben ze een mooi design en zijn ze bij de Hoornse Outlet verkrijgbaar in tal van kleuren en designs.

Falcon is een Nederlands outdoor kledingmerk. Het beschermt uitstekend tegen weer en wind en overige omstandigheden het hele jaar door. Bram de Wilde hierover; ‘Falcon is ook zeer geschikt voor de mensen die graag outdooractiviteiten verrichten of op skivakanties gaan en modieus voor de dag willen komen. Ook geschikt voor andere activiteiten zoals fietsen, golf en voor op het water.’ De Hoornse Outlet is gevestigd op de Gouw 28 in Hoorn. De uitverkoop duurt de maanden januari en februari. 

Reacties