Iedereen zit straks weer goed in Het Park
zaterdag 24 februari 2024

Het theater heeft een fondsenwerving campagne opgezet om de plannen te ondersteunen met de 3JS als gezicht van de actie.

Dit is de eerste keer sinds de opening in 2004 dat de stoelen vervangen worden. Geen gering project. Directeur Roel Vente: “De stoelen zijn al enige tijd toe aan vernieuwing. Nu is het zover! Naast een toename van het zitcomfort, worden er ook meer plekken beschikbaar gemaakt voor populaire en grote voorstellingen.”

Doneer nu
Theaterliefhebbers kunnen Het Park op drie verschillende manieren steunen. Zo is het mogelijk om een oude stoel te kopen, een nieuwe stoel te adopteren óf een donatie te doen. De bijdragen worden niet alleen gebruikt voor het vervangen van de stoelen in de zaal. De donaties zullen ook gebruikt worden voor onder andere nieuw meubilair in de foyers.

3JS in actie
De 3JS zijn ambassadeurs van de actie. Zanger Jan Dulles: “Het Park is ons ‘thuistheater’. Vaak starten we onze tour én sluiten ‘m hier af. Het is zelfs het theater waar we ieder jaar Kerstavond vieren. Dus natuurlijk zetten we ons er voor in om Het Park toekomstbestendig te maken.”

Het theater roept de theaterliefhebbers van West-Friesland op om mee te helpen om alle plannen waarheid te laten worden. Roel Vente: “Het is geweldig dat er zo’n groot theater is in de regio. Samen zorgen we ervoor dat Het Park klaar is voor de toekomst.”

Reacties