Jesus Christ Superstar komt naar Hoorn
zaterdag 27 juli 2024

De musical won maar liefst zes Musical Awards en ontving na de première louter lovende recensies van o.a. De Volkskrant, het Algemeen Dagblad en Trouw. Deze epische bewerking van regisseur Ivo van Hove wordt vertolkt door een absolute sterrencast met Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Magtel de Laat (Mary Magdalene), Paul de Leeuw/Alex Klaasen (King Herod) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel. Het live orkest brengt de muziek helemaal tot leven.

De musical gaat over het verhaal dat al eeuwenlang leidend is in een groot deel van de wereld en juist nu enorm actueel lijkt. Over een groep mensen die de wereld wil veranderen. En hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze iconische voorstelling.

Extra uniek aan Jesus Christ Superstar is dat er op het toneel Super Seats staan, waardoor een deel van het publiek letterlijk onderdeel wordt van de happening. Grijp je laatste kans om deze onvergetelijke avond zelf te beleven. Van 11 t/m 15 september is Jesus Christ Superstar te zien in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Mis het niet en boek nu je kaarten via www.hetpark.nl.

Reacties