Joosten Watersport opent nieuwe winkel
zaterdag 13 april 2024

Met meer dan 400 m2 aan winkelruimte en een uitgebreide webshop, biedt Joosten Watersport een assortiment van meer dan 11.000 artikelen die voldoen aan de behoeften van elke watersporter, van zeilers tot motorbootliefhebbers, inclusief een scala aan zeil- en casualkleding. De winkel is klaar voor de toekomst en de medewerkers kijken ernaar uit om het aan het publiek te laten zien.

Op 20 april aanstaande, om 11.00 uur, zal Joosten Watersport officieel haar deuren openen, maar de winkel zal die dag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend zijn, waardoor iedereen de hele dag van harte welkom is. Het programma voor de dag belooft een mix van leuke activiteiten, muziek, hapjes en drankjes om te proosten, evenals speciale aanbiedingen die niet gemist mogen worden.

Een opmerkelijke primeur is het gratis spreekuur met de ‘watersportdokter’, waar klanten terecht kunnen met vragen over watersport, techniek en veiligheid, in de hoop een passend antwoord of oplossing te vinden.
Om zowel nieuwe als vaste klanten te blijven verwelkomen, heeft Joosten Watersport ook de spaarpas vernieuwd. Hiermee kunnen klanten bij elke aankoop in de winkel of online vele spaarpunten opbouwen.

Noteer alvast 20 april in de agenda en kom gezellig langs bij Joosten Watersport, Compagnieshaven 1 in Enkhuizen, Tel. 0228-322376

Reacties