Kaartverkoop Curtains gestart
zaterdag 04 mei 2024

De vereniging staat in november viermaal op de planken met deze meeslepende productie. Net zoals een paar jaar geleden bij ‘Urinetown’ is ervoor gekozen om de voorstellingen met twee casts te spelen. Zo krijgt iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen en zich in een rol vast te bijten. De musical staat daarnaast tijdens de repetities al garant voor veel komische momenten. Dat belooft wat voor november!

Over Curtains
Curtains volgt detective Frank Cioffi in zijn onderzoek naar een moord bij het gezelschap. De groep mag het theater niet verlaten, maar ‘the show must go on’. Als echte musicalliefhebber helpt Cioffi daarom tijdens zijn onderzoek de voorstelling te verbeteren. En dan wordt hij ook nog eens verliefd op de mooie Niki. Maar is iedereen in het theater wel veilig met een moordenaar in hun midden? En hoe gaat de groep om met de spanningen die hierdoor ontstaan?

Musicalvereniging Westend brengt al ruim 40 jaar de mooiste musicals naar Hoorn. ‘Curtains’ biedt een onvergetelijke ervaring voor theaterliefhebbers. De voorstellingen worden gespeeld in de Othellozaal van Schouwburg Het Park. De kaarten vliegen de deur uit, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plekje. Kaarten zijn te koop via www.hetpark.nl.

Curtains
Zaterdag 23 november 14:30 en 20:00
Zondag 24 november 14:30 en 19:00

Let op: deze voorstellingen worden met twee casts gespeeld. Kijk op Westendhoorn.nl wie wanneer speelt.

Reacties