Kerstconcert
maandag 18 december 2023

Ouderwets gezellig! En, zoals u van Merain gewend bent, zullen muzikale uitstapjes uit verre oorden niet ontbreken. Want met verhalen en klanken uit andere culturen komen weer nieuwe inzichten en perspectieven om de duisternis te trotseren.

De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain zelf bewerkt voor zang, viool en Keltische harp, waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Merain neemt u mee op een zoektocht naar warmte en verbinding, een sprookjesachtige reis vol verwondering, inspiratie en plezier. De perfecte manier om kerst te beleven! Een hart onder de riem voor iedereen die wel wat optimistische kerstspirit kan gebruiken.

Over Merain
Merain (2010) is een Nederlands-Oostenrijks trio dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek op geheel eigen wijze. Daarmee is een genre gecreëerd dat zij zelf omschrijven als “kamerfolk”: Akoestisch gespeelde volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen voor zang, viool en Keltische harp. Merain weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren, waardoor je als luisteraar heerlijk kunt wegdromen en opladen. Het trio heeft inmiddels 3 cd’s uitgebracht, speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

Meer informatie via: www.meraintrio.com. Zaterdag 23 december 2023. Aanvang: 20.00 uur. ‘t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37 in Spanbroek. Entree: € 19,- / 14,-. Tickets: www.kerkhuys.nl

Reacties