Kluuncafé IJsbaan De Westfries langer open
zaterdag 06 april 2024

Nadat de IJsbaan haar deuren in maart sloot en het ijs is weggesmolten blijven de
horecagelegenheden in bedrijf. Het kluuncafé gaat wekelijks open op vrijdag van 10.00-22.00 en de Hoge Noor is de hele zomer beschikbaar voor vergaderingen, feesten en partijen.

Kluun café en de Hoge Noor
Het Kluuncafé, dat zijn deuren opent als proefproject elke vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur, biedt bezoekers de kans om te genieten van een scala aan ervaringen. Fietsers kunnen even pauzeren voor een verfrissend drankje of heerlijke koffie, vriendinnen kunnen samen lunchen, en voor degenen die op zoek zijn naar een rustige werk- of leesplek, biedt het Kluuncafé de perfecte omgeving. De avonden zijn gereserveerd voor een vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) vanaf 16.30, een daghap, of gewoon om te borrelen in goed gezelschap. Dit onder het genot van o.a. een assortiment aan speciaal bieren op de tap. De Hoge Noor is, net als afgelopen jaren, te reserveren gedurende de zomer, met opties voor vergaderingen, verjaardagen, (bedrijfs-)jubilea, of andere gelegenheden die een feestje waard zijn. De zaal biedt een sfeervolle ruimte met zowel sta- als zitplekken en een bijpassend arrangement.

Ice games en arrangementen
In de zomerperiode is er op de vrijdag ook een Ice Games Arrangement mogelijk. Bestaande uit diverse spelletjes op het ijs, een hapje eten en een drankje voor €32,50. Het arrangement is beschikbaar tussen 14.15-15.15 en 20.35-21.35 en te reserveren voor groepen vanaf 8
personen. Dit arrangement is eventueel te combineren met de Hoge Noor.
Naast de Ice Games zijn er ook mogelijkheden voor andere verfrissende activiteiten en clinics! De arrangementen, feesten, vergaderingen en clinics gaan op aanvraag.

Interesse?
Mail naar westfries-horeca@optisport.nl

Reacties