Koopjes scoren op zaterdag 17 februari
zaterdag 10 februari 2024

Eerdere edities van One Day Outlet Enkhuizen waren een groot succes. Lokale winkeliers hebben daarom ook dit jaar hun krachten weer gebundeld. Dat betekent dat je op zaterdag 17 februari weer volop kunt genieten van mooie acties en scherpe aanbiedingen.

Wie doet er mee?
Of u nu op zoek bent naar trendy mode, unieke woonaccessoires, verleidelijke lingerie of smaakvolle lekkernijen; op de One Day Outlet scoort u mooie koopjes bij heel veel leuke winkels in Enkhuizen! Alvast een paar namen: La Vie en Rose Damesmode, Het Coffy-Huys, Meiden van De Wit Kids & Conceptstore, Lingerie Marijke Enkhuizen, Gregory Mode, Tierlantijn Wonen, Zusje van Tierlantijn, Beauty Salon Divera, Label Noord, Madame Liz, Shoeby Enkhuizen, Pluim Klein groen warenhuis, Two Thirteen, Time4You, Photo & Zo, Dé Slijterij van Enkhuizen, G&W De Vergulde Vijzel, De Fruitwinkel Robin & Kees, House of Thencha, JW Bloemen en Planten en De Graaff van Enckhuysen. Volg de deelnemende winkels op hun socials om op de hoogte te blijven van alle speciale acties en aanbiedingen rond de One Day Outlet.

Shoppen voor het goede doel
One Day Outlet Enkhuizen is niet alleen de ideale dag om voor uzelf leuke aanbiedingen te scoren, u ondersteunt er ook de stad Enkhuizen mee. Door uw inkopen zoveel mogelijk lokaal te doen, houden we een levendige binnenstad met mooie winkels en leuke horeca. Dat is wel zo gezellig! Dus maak van zaterdag 17 februari een gezellige shopdag en geniet van al het moois dat Enkhuizen te bieden heeft. Wees er op tijd bij, het aanbod is veelzijdig maar niet oneindig!

Meer info www.visitenkhuizen.nl

Reacties