La Sfida Hoorn
dinsdag 17 april 2018

Ook liefhebber én fan van de rijke Italiaanse keuken? Kom dan naar La Sfida voor een romantisch diner voor twee of een heerlijk avondje uit met vrienden en familie. De unieke all-you-can-eat formule biedt Italiaans eten voor een goede prijs. Iedereen weet het: Italianen weten als geen ander sfeer, romantiek en lekker eten te combineren. En dat ziet én proeft u ook hier.

De all-you-can-eat formule is nieuw voor Italiaanse restaurants. Het concept biedt Francesco de mogelijk om meer kleinere gerechtjes met Italiaanse heerlijkheden te kunnen presenteren. Zo worden de smaakpapillen extra verwend en ontdekt u smaken uit Italië die u nog niet eerder heeft geproefd. Immers er is veel meer dan alleen maar pizza en pasta (als staan deze toppers natuurlijk gewoon op de kaart). 

‘Wij bieden onze gasten een avond vol Italiaanse heerlijkheden,’ legt Francesco uit. ‘Onze kaart bevat kleine gerechtjes van voor- tot hoofdgerecht en als afsluiter een heerlijk verrassingsdessert. Tevens hebben wij een rijkelijk gevuld koud buffet met kleine hapjes en salades voor onze gasten klaar staan, waar iedereen onbeperkt van mag afnemen. Dit alles voor een vaste prijs (exclusief drankjes). Kinderen van 4 tot 14 jaar kennen een gereduceerde prijs. Verder is er nog de Chefs Table.

Deze kunt u reserveren voor een speciaal 5-gangen diner met bediening en uitleg door chef-kok Francesco zelf. Meer weten? U vindt het restaurant aan het West 70 in het centrum van Hoorn tel. 0229-743120. Ook voor feesten, bruiloften en catering aan huis of bedrijf. Graag tot ziens!

Reacties