La Sfida in de race verkiezing Restaurant van het Jaar 2018
zondag 08 juli 2018

Chef-kok Francesco Anglani en zijn rechterhand Sara Patarnello nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met de vele bijzondere smaken van de Italiaanse keuken. En La Sfida is één van de tien genomineerden horecazaken om Italiaans Restaurant van het Jaar 2018 te worden. Deze verkiezingen worden georganiseerd door het Italië Magazine.

Ook liefhebber én fan van de rijke Italiaanse keuken? Kom dan naar La Sfida voor een romantisch diner voor twee of een heerlijke avondje uit met vrienden en familie. De unieke all-you-can-eat formule biedt Italiaans eten voor een goede prijs. En iedereen weet het; Italianen weten als geen ander sfeer, romantiek en lekker eten te combineren.

De all-you-can-eat formule heeft er o.a. voor gezorgd dat La Sfida is opgevallen bij het Italië Magazine. Het concept biedt Francesco de mogelijk om meer kleinere gerechtjes met Italiaanse heerlijkheden te kunnen presenteren. Zo worden de smaakpapillen extra verwend en ontdekt u smaken uit Italië die u nog niet eerder heeft geproefd. 

Uit de vele inschrijvingen voor de titel heeft het magazine nu een shortlist gepresenteerd waaronder La Sfida uit Hoorn. In de jury, die een schat aan culinaire ervaring in zich verenigt, hebben o.a. Roberto Payer en Pieter J. Bogaers plaatsgenomen. Deze laatste is vooral als culinair journalist, epicurist en beheerder van de niet-commerciële website BijzondereRestaurants.nl bekend. 

De prijzen worden op 24 september september tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Hilton Amsterdam uitgereikt. De winnaar van de juryprijs wordt daarnaast geëerd met een uitgebreide reportage in Italië Magazine nr. 6, 2018. Vanaf heden kunt u als publiek meehelpen La Sfida aan een eerste plek te helpen. Kijk hiervoor op de website; www.italiemagazine.nl en volg de aanwijzingen. Meer weten? U vindt het restaurant aan het West 70 in het centrum van Hoorn tel. 0229-743120. Ook voor feesten, bruiloften en catering aan huis of bedrijf. Graag tot ziens!

Reacties