Landbouwshow Opmeer
zaterdag 22 juni 2024

Dit jaar kunnen de bezoekers van het evenement dat op 5 augustus 2024 voor de 113e keer gehouden wordt zich verheugen op spektakel, sport en opmerkelijk genoeg, muziek.

Zangeres Samantha Steenwijk zal het publiek vermaken door op haar Friese paard Voice zingend door de hoofdring te rijden. Het spektakel op de eerste maandag van augustus zal verzorgd worden door de Future Guys, een groep ruiters die in volle galop de gekste capriolen uithalen op de rug van hun paarden. Het sportieve aspect wordt geboden door Siem Budding die een demonstratie geeft van de snel groeiende sport horseback archery, waarbij vanaf de rug van een galopperend paard met pijl en boog op een doel geschoten wordt.

Dit jaar is op het terrein de showring nieuw. Een kleinere ring waar verspreid over de dag van alles te zien en te beleven is. Het publiek kan hier genieten van de honden van de kynologenclub, er is dressuur met paarden te zien, maar ook kunnen kinderen hier terecht om spelletjes te doen.

Uiteraard is de dag doorspekt met keuringen van melkkoeien, schapen en geiten, paardensport, alpaca’s, bijzondere veerassen, een machinebeurs, vele kramen en een terrein vol met interessante en leuke activiteiten, zoals de zingende smid en de Hoogwouder dansers. Voor kinderen is er van alles te doen en over het terrein verspreid staan de nodige foodtrucks waar u terecht kunt voor heerlijke en bijzondere versnaperingen. Kortom een dag vol vermaak voor alle leeftijden.

Kijk voor alle informatie over het evenement op www.landbouwshow-opmeer.nl.

Reacties