Leuke activiteiten in De Waterhoorn
zaterdag 20 april 2024

Hier beleeft u een geweldige dag die u niet snel zult vergeten. Op verschillende dagen worden er extra activiteiten georganiseerd tijdens het vrijzwemmen. Waarom? Omdat het superleuk is dat u komt zwemmen!

Zeemeerminclinic
“Zo zijn er Zeemeerminclinics op maandag 29 april en woensdag 1 mei (om 12.00 uur en om 13.00 uur),”vertelt Nicoline Han. “Als je hieraan mee wilt doen moet je je vooraf inschrijven bij de receptie van De Waterhoorn of via waterhoorn@optisport.nl. Voor deze clinics geldt vol=vol (er kunnen maximaal 10 kinderen aan een clinic meedoen). De kosten voor deelname zijn die voor een regulier kaartje voor het vrijzwemmen. Op vrijdag 3 mei is er een heuse schuimparty om 12.00 uur en op zondag 5 mei kun je om 12.30 uur snorkelen met een VR-bril. Kom je gezellig meedoen?”

Vrijzwemmen voor gezinnen: nu met vakantiekorting!
Bij ons vind u alle sportiviteit én ontspanning voor een geweldige vakantiedag. Gezinnen betalen bovendien maar € 20,- (4 personen). Kom dus voor weinig geld de hele dag genieten van alle faciliteiten van De Waterhoorn!
Neem deel aan alle leuke activiteiten in het zwembad, laat u meevoeren in de wildwaterbaan, of ontspan (tegen een kleine vergoeding) in de heerlijk warme bubbelbaden en sauna's. En natuurlijk mag een wedstrijdje op de glijbaan van 75 meter niet ontbreken… wie is het snelst beneden?

Uiteraard is onze horeca ook geopend in de vakantie. Van zwemmen krijgt u extra zin in iets lekkers, dus de keuken staat voor u klaar met de lekkerste hapjes en drankjes. Tot snel dus in De Waterhoorn!

Meer informatie
Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie, alle voorwaarden en het openstellingsrooster. www.optisport.nl/waterhoorn

Reacties