Lichtjesavond Bangert en Oosterpolder
zondag 16 september 2018

Talent uit de wijk en uit de buurt laten hun kunsten zien tijdens de versierde en verlichte route door de wijk. Uiteraard zullen alle bewoners van de wijk hun tuinen weer zo mooi mogelijk versieren om van lichtjesavond weer een bijzondere (buren)dag te maken. 

De start van de lichtjesavond is ook dit jaar bij MFA de Kreek. Van 18.30 – 19.30 uur kunnen kinderen zich laten schminken in de schminkfabriek bij de Kreek. Om 19.30 begint het podiumprogramma met een echte Disney Sing-a-long en een spectaculair salsa optreden. Om 20.00 uur start de lichtjesavond.

De acts zijn dit jaar gesitueerd in de straten van fase 1 en 2. Op de bruggen, in het water, in de voortuinen, op de straat en op de parkeerplaatsen, kun je onder andere genieten van een dansshow van Minh zone en Moves, een spectaculaire Free run demonstratie en een prachtige bellenblaasshow. Talent uit de eigen buurt zijn o.a. Jelmer met een zang optreden, dansgroep TTLQ en een balletoptreden van de classic starz.

De organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting B&O en Stichting Netwerk. Voor de bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale samenhang te vergroten. Doe mee en win! Er zijn ook dit jaar weer diverse prijzen te winnen. Voor de buren die minimaal 3 huizen op een rij hebben versierd, is er de straatprijs, een Johnny Cash avond voor 10 personen. (gesponsord door MFA de Kreek)

De beste optredens worden beloond met 6 entree tickets voor de efteling (gesponsord door Karsten travelstore) en 4 pers eten in pannekoekenhuis Ootje Konkel ( gesponsord door Ootje Konkel) en voor aanstormend talent is er een luchtkussen voor 1 dag beschikbaar gesteld door Stichting B & O. Een jury fietst tussen 20.00 – 22.00 uur door de hele wijk om de versierde tuinen en de acts te bekijken en te beoordelen. De winnaars worden op zondag 23 september rond 20.00 uur bekendgemaakt via de facebookpagina. (www.facebook.com/lichtjesavondbangertenoosterpolder)

Reacties