Lieshout blijft Lieshout
zaterdag 21 september 2024

Samen met zijn vrouw Nancy verlaat hij de wereld van witgoed en begint hij aan een nieuw avontuur: het runnen van gîtes in Midden-Frankrijk, Domaine Savoir Vivre. Hoewel Peter een bekend gezicht is in de winkel, kunnen klanten gerust zijn, want Lieshout blijft Lieshout. De zaak is en blijft in goede handen bij Richard Temme, die met zijn 27 jaar ervaring bij het bedrijf het vaste aanspreekpunt is.

Uitstekende service
De afgelopen jaren heeft Lieshout Dé Witgoed Specialist verschillende veranderingen doorgemaakt. De meest opvallende was de verhuizing van de winkel, eind vorig jaar. De oude locatie aan de Joh. Poststraat maakte plaats voor een nieuwe vestiging aan de Electronweg 9D in Hoorn. Vanuit deze locatie is Lieshout verder gegaan met wat ze altijd hebben gedaan: het ontzorgen van klanten. Of het nu gaat om verkoop, onderhoud of reparaties, Lieshout staat bekend om zijn uitstekende service, persoonlijke benadering en deskundig advies.
Richard, die met de ontwikkelingen in de witgoedbranche is meegegroeid, blijft niet alleen verantwoordelijk voor de verkoop van witgoedapparaten, maar ook voor de reparatie en vervanging van keukeninbouwapparatuur. Hij krijgt daarbij een aantal dagen per week assistentie van collega Gerrit.

Even handen schudden
Op zondag 24 november organiseren Peter en Nancy een afscheidsmoment in Partycentrum De Witte Valk in Zwaag. Tussen 13.00 en 14.30 uur zijn klanten en relaties van harte welkom om hen de hand te schudden en succes te wensen voor hun nieuwe avontuur.

Lieshout Dé Witgoed Specialist blijft klanten bedienen vanuit de nieuwe locatie, zowel in de showroom als via de website. Zo blijft de vertrouwde service voor iedereen beschikbaar, ook nu Peter een nieuw hoofdstuk in Frankrijk begint.

Lieshout Dé Witgoed Specialist, Electronweg 9D in Hoorn, t. 0229-215227, www.dewitgoedspecialist.nl

Reacties