Louise Korthals en Paul de Munnik openen theaterseizoen Het Postkantoor
donderdag 13 september 2018

Ook Het Postkantoor start volgend weekend haar theaterseizoen met cabaret en muziek. Op vrijdag 14 september staat aanstormend cabaretvedette Louise Korthals in het theater met een try-out van haar voorstelling “Alles is er”. Op zaterdag 15 september keert Paul de Munnik terug naar Bovenkarspel met een theaterconcert naar aanleiding van zijn nieuwe album “Goed Jaar”. 

Louise Korthals won het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd bekroond met de Neerlands Hoop voor haar debuutprogramma Vlieguur en oogstte louter lovende kritieken. Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes. In “Alles is er” gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Ze schuurt langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

Paul de Munnik komt na zijn alom geprezen solodebuut “Nieuw” nu met ”Goed Jaar”. Aan de hand van de nummers van zijn gelijknamige tweede soloalbum loopt hij verder op het pad dat hij met “Nieuw” is ingeslagen, met intiem, verhalend en vooral muzikaal theater. Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken, en die hem inspireren tot dat wat hij het liefste doet, en waar hij zo luidkeels om bejubeld wordt; het zingen van de mooiste theaternummers. Kaartverkoop en informatie: www.hetpostkantoor.info of 0228-743910.


Noot: niet voor publicatie
Voor meer informatie en/of interview-aanvragen: PR en Communicatie Hét Postkantoor.
Hét Postkantoor: 0228 – 743 910 / coordinator@hetpostkantoor.info

Reacties