Maak het mee in Het Park
zaterdag 11 mei 2024

Met voorstellingen van o.a. Bert Visscher, Ilse DeLange, Daniël Arends, hitmusicals Elisabeth en Malle Babbe, en nog veel meer. De losse kaartverkoop start op 28 mei.

Afgelopen maandag presenteerde Het Park het nieuwe programma tijdens een uitverkochte Presentatieavond met ruim 900 vaste bezoekers. Het populaire event bleek binnen een dag volgereserveerd. De schouwburg vertrouwt erop dat het de positieve lijn van het huidige theaterseizoen kan voortzetten. Begin maart werd al de 100.000e bezoeker van het theaterjaar verwelkomd.

Presentatieavond
De Presentatieavond was in deskundige handen van Andries Tunru en Stefan Hendrikx van het improvisatie duo Beperkt Houdbaar. Verrassing van de avond was Simon Keizer, die onverwacht een nummer van zijn nieuw album speelde. Verder op het programma: Mell & Vintage Future (bekend van 'Beste Zangers' en als huisband van 'Vandaag Inside'), aanstormend cabarettalent Nina de la Parra, dansgezelschap Ivgi&Greben en Chris Grem. Grem speelde een variatie aan Neil Diamond nummers.

Er werd daarnaast aandacht besteed aan de stoelencampagne ‘Zit u straks goed in Het Park’. Doordat de schouwburg komende zomer de stoelen in de Hamletzaal vervangt, gaan alle bezoekers een comfortabel theaterseizoen tegemoet.

Nieuwe brochure
Jesus Christ Superstar hoofdrolspelers Jeangu Macrooy en Magtel de Laat sieren dit jaar de voorkant van de Park-brochure. Wie deze week geen brochure op de mat vindt kan een gratis exemplaar ophalen bij de servicebalie van de schouwburg.

Start kaartverkoop
De voorverkoop van Het Park barst los op dinsdag 14 mei 13.00 uur, bezoekers kunnen dan vier of meer voorstellingen bestellen. Op dinsdag 28 mei om 13.00 uur start de kaartverkoop voor iedereen die één of meer kaarten wil kopen. Meer informatie en kaartverkoop via www.hetpark.nl.

Foto: Robert Gort

Reacties