Maatwerk inspiratiedagen bij Schutz
zaterdag 27 januari 2024

Bent u op zoek naar een maatpak voor uw trouwerij, een zakelijk pak of een leuk casual jasje, alle mogelijkheden worden deze dagen aan u getoond. Een maatpak is heel persoonlijk en exclusief. u kunt uw pak zelf samenstellen, bepaal de snit, de stof, de knopen, de voering, garens en de zakken. Voeg, als persoonlijke touch, uw initialen toe. Deze keuzes zorgen voor een uniek kledingstuk. De specialiteiten van deSchutz Fashion zijn o.a. trouwpakken, smokings, businesspakken en casual colberts.

Op het event kunt u natuurlijk direct al kopen maar dat is niet de insteek. De medewerkers willen u graag laten zien wat er bij Schutz allemaal mogelijk is. U mag een afspraak maken, maar u kunt natuurlijk ook zo binnen lopen. Er is in deze bijzondere week een exclusieve uitgebreide collectie met speciale modellen in de winkel. Zowel op trouw als business gebied. Ook het losse colberts zal in ruime mate vertegenwoordigd zijn.

Uniek is de exclusieve vader en zoon collectie die tijdens dit event wordt gepresenteerd. Alle maatpakken worden gemaakt van stoffen van ‘s werelds meest toonaangevende stoffenfabrikanten. De nieuwste technieken, stoffen en kleuren kunt u bij Schutz Fashion in de collectie vinden.

Reacties