Made by Tierlantijn
zaterdag 06 april 2024

Door de jaren heen is Tierlantijn Wonen uitgegroeid tot een moderne woonwinkel, sfeervol en vernieuwend, in een industriële landelijke stijl.

Tierlantijn Wonen laat banken en stoelen maken onder eigen label ”Made by Tierlantijn”. Hiermee onderscheiden ze zich van andere woonwinkels. En dat is uniek. Ook verkopen zij exclusieve verlichting van topkwaliteit, waaronder Frezoli by Tierlantijn en de originele en exclusieve Gispen lampen uit de jaren twintig. En bent u op zoek naar en nieuw servies? Zij hebben een hele grote collectie Bunzlau Castle.

Zusje van Tierlantijn
Schuin aan de overkant heeft Tierlantijn Wonen nog een super leuke winkel “Zusje van Tierlantijn”. Centraal bij Zusje staat de volledige wooncollectie, inclusief fashion, van het populaire merk Zusss en YaYa. En is de kledingcollectie uitgebreid met Red Buttom en &Co . Wat Zusje zo bijzonder maakt is dat de winkel ook is ingericht met meubels, verlichting en woonaccessoires in de stijl van Tierlantijn Wonen, maar met een moderne en sprankelende look en feel'.

Kom dus bij beide winkels langs in het gezellige Enkhuizen of kijk in de webshop. Laat u inspireren door de nieuwste najaar woontrends, creativiteit, smaak en service. U slaagt er vast en zeker in om uw woondroom waar te maken.


Tierlantijn Wonen, Westerstraat 43-45 in Enkhuizen, Tel. 0228-317340, www.tierlantijn-wonen.nl

Reacties