Matrasadvies op maat bij Auping Store Heerhugowaard
zaterdag 09 maart 2024

Bij Auping Store Heerhugowaard nemen de Auping slaapadviseurs graag de tijd voor persoonlijk matrasadvies. Zo vindt u een matras dat bij u past.

Persoonlijke voorkeuren
Door heel goed te kijken en te luisteren naar uw persoonlijke voorkeuren maakt Auping matrassen voor een optimale nachtrust. Betrouwbaar, duurzaam en persoonlijk. Want iedereen is nét even anders. Auping matrassen zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor alle bedden en boxsprings. Op een Auping matras komt uw lichaam helemaal tot rust en herstelt het zich goed tijdens het slapen.

Een goed matras
Het juiste matras kopen, klinkt eenvoudiger dan het is. Een matras heeft een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar, dus het is belangrijk dat u een goed matras kiest. Bij de aankoop van uw nieuwe matras moet u rekening houden met uw lengte en gewicht, uw lichaamsvorm, uw slaapsituatie en uw bedbodem.
Alle Auping matrassen zijn gemaakt met optimale ondersteuning en ventilatie. U kunt bij het Evolve, Elysium en Elite matras de ondersteuning ook specifiek afstemmen op uw eigen lichaam. Of u nou graag op uw rug, buik, of zij slaapt, u vindt bij Auping altijd een matras dat bij u past. Elk van deze duurzame matrassen is er in 3 hardheden. Bovendien zijn alle Auping-matrassen pocketveermatrassen met een open structuur die de aanvoer en afvoer van schone en frisse lucht stimuleert. De matrassen voelen koel aan en scoren steevast het beste op het gebied van ventilatie. Dit zorgt ervoor dat u uitgerust wakker wordt.

De duurzame matrassen van Auping
Bij Auping geloven ze: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Mensen goed laten slapen, vinden ze heel belangrijk. Maar ze gunnen óók de planeet wat rust. Dus produceert Auping alle matrassen in Deventer, op maat en met zo min mogelijk verspilling. In 2020 lanceerde Auping het matras Auping Evolve, het allereerste 100% circulaire matras ter wereld. Met de introductie van Auping Elysium en Auping Elite in 2023 biedt Auping steeds meer duurzame matrassen met voor elk lichaamstype de juiste ondersteuning. Want ieder mens is anders en ieder lichaam verschillend.

Profiteer van 15% voordeel op alle matrassen bij Auping Store Heerhugowaard
Fris wakker worden... doet u op een heerlijk ventilerend matras van Auping. Geef dit voorjaar uw slaapkamer een update met een nieuw matras en profiteer tot en met 7 april van 15% voordeel. Kom snel langs bij Auping Store Heerhugowaard en ontdek hier het volledige assortiment matrassen, bedden en boxsprings van Auping. Wilt u in alle rust geholpen worden, maak dan online een afspraak via aupingstore-heerhugowaard.nl. De slaapadviseurs van Auping Store Heerhugowaard staan voor u klaar.

Auping Store Heerhugowaard, J.J.P. Oudweg 15, 1703 DE Heerhugowaard,
T. 072-5722242, www.auping.com/nl/stores/auping-store-heerhugowaard

Reacties