Max Koning 5 jaar in Blokker
zaterdag 03 februari 2024

“Het was een behoorlijke uitdaging, maar ik heb er nooit aan getwijfeld. De afgelopen vijf jaar zijn voorbij gevlogen, met hoogte- en dieptepunten” vertelt Max.

“In het begin moest ik mijn weg vinden als ondernemer, ik was ook ineens werkgever in plaats van collega. Een uitdagende taak die erg leerzaam bleek. Elke fout doet pijn in mijn eigen portemonnee, dus dat leert snel.”
Toen Max eenmaal zijn draai had gevonden, stak corona de kop op. Gedurende twee jaar waren het onzekere tijden, maar gelukkig bleef de slagerij open en kwam Max de moeilijke tijd door mede dankzij de trouwe klanten.

Na deze turbulente periode werd besloten tot een grootschalige verbouwing. In oktober 2021 werd de hele winkel in slechts twee weken tijd leeggehaald en opnieuw opgebouwd. Max zijn vader, moeder en broers, allen werkzaam in de bouw, speelden een cruciale rol in dit proces.

“We herstructureerden de winkel om beter in te spelen op de groeiende vraag naar maaltijden, snacks, broodjes, en vleeswaren. Mijn vriendin Jaydey gaf de winkel een prachtige impuls door dagelijks met plezier kant-en-klaarmaaltijden te bereiden. Ze bedenkt ook regelmatig nieuwe snacks of broodjes voor in de winkel. Nu draaien we al meer dan twee jaar in de vernieuwde winkel en genieten nog steeds elke dag van deze onderneming.

Het toegewijde team heeft “Max en Jaydey altijd gesteund en geeft constant de volle 100%. Op zondag 4 februari gaan ze het vijfjarig jubileum met z’n allen vieren. Het hele team van Keurslagerij Max Koning wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen en komende jaren! Als blijk van waardering hebben zij speciale jubileumaanbiedingen voor u in petto. Het hele team kijkt ernaar uit om u in de winkel te verwelkomen.

Keurslagerij Max Koning, Westerblokker 113, 1695 AC Blokker, T. 0229-234717, www.koning.keurslager.nl

Op de foto van links naar rechts Max' vader, Max, Jaydey en Max' moeder.

Reacties