Merijn op de Stadsfeesten
zaterdag 08 juni 2019

Liefhebbers en frequentie bezoekers van de Stadsfeesten weten natuurlijk dat hij inmiddels een vaste waarde is en graag speelt op zijn ‘thuis’festival.

Merijn: “Ik vind het een feest om hier te mogen spelen en bovendien een unieke kans om voor de mensen uit mijn eigen stad op te treden. Dit jaar kom ik met mijn nieuwe band en we spelen veel nieuw materiaal. We hebben er dan ook ontzettend veel zin in. We staan zaterdag om 20.30 uur op de Veemarkt, dus we hopen natuurlijk dat het dan lekker vol staat.”

Aan aandacht voor zijn nieuwe materiaal ontbreekt het gelukkig niet op het moment. Het viel duidelijk ook in de smaak van Caro Emerald, want het weekend voor de Stadsfeesten en de dag na zijn optreden op de Stadsfeesten speelt Merijn als Support Act van Caro Emerald in het Amsterdamse Bos Theater. Bandleden: Davy Lourenburg: Gitaar & Backing vocals. Tania Ferrageau de St. Amand: Backing vocals. 
John van Rooijen: Keys. Ties Voskamp: Drums. Loekas de Brouwer: Bass.

Voor meer informatie: www.merijnmooijman.nl Popronde 2019: www.popronde.nl (zaterdag15 juni om 20.30 uur, locatie Veemarkt / Westfries Goed Stage)

Reacties