Mind-Body-Spirit WORKSHOPDAG
donderdag 28 september 2023

Professioneel
Deze workshopdag biedt een scala aan boeiende en professioneel begeleide sessies die gericht zijn op het verbeteren van je fysieke en mentale welzijn, evenals het voeden van je creatieve geest. Onze deskundige aanbieders zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Wil je diepe ontspanning ervaren? Probeer dan Aerial Yin Yoga, een unieke vorm van yoga die gebruikmaakt van doekondersteuning. Of ontdek de kracht van hypnotherapie tijdens een boeiende sessie.
YogaLoft zal je begeleiden in de wereld van Yoga & Meditatie, terwijl Carine je meeneemt op een reis van Mindful Eating. BertJan zal je laten zien hoe kunst tot leven komt in een andere inspirerende workshop.
Om 15.00 uur organiseren we een bijzondere klankworkshop onder leiding van Ada, een ervaring die je zeker niet wilt missen.

Of je nu op zoek bent naar vitaliteit, innerlijke rust, creativiteit of gewoon wat tijd voor jezelf, deze dag heeft voor elk wat wils. Het is een kans om je geest, lichaam en ziel te voeden.

We hopen je te verwelkomen op zondag 1 oktober in Centrum de Loft. Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek onze website www.yogaloft.nu of stuur een e-mail naar info@yogaloft.nu. Samen zullen we deze dag tot een onvergetelijke ervaring maken.

Yogaloft, Gildenweg 2 in Oosterblokker, T. 06-10038104, www.yogaloft.nu

Reacties