Nieuw theaterseizoen Het Park
woensdag 16 mei 2018

In een feestelijk programma genoot het publiek van optredens van o.a. ‘The BlueBirds’, ‘Rob Scheepers’ en ‘Sjors van der Panne’. Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de seizoensbrochure door ‘Best European Mentalist’ Timon Krause. 

Vol verbijstering zag het publiek niet één, niet twee maar drie verschillende brochures tevoorschijn komen! De avond werd omlijst door optredens van regionale talenten van ‘MOVES!’, ‘Muziekschool Boedijn’ en ‘Westend Junior’. Nieuw: Niet te missen makers. Vele grote namen als ‘Edwin Evers Band’, ‘Bert Visscher’, ‘Arjen Lubach LIVE’, ‘Omdenken’, ‘King Lear’ met Huub Stapel, ‘Racoon’ en ‘All Stars’, weten publiek naar de schouwburg te trekken.

Nieuw dit jaar is de serie ‘Niet te missen makers’. Directeur Roel Vente: “Dit zijn theatermakers die wij zeer waarderen maar die nog niet ontdekt zijn door het grote publiek. Denk aan prachtige dans- en toneelvoorstellingen die een liefhebber niet mag missen. Of talentvolle cabaretiers die op het punt van doorbreken staan.” Bezoekers kunnen hun eigen serie samenstellen door een keuze te maken uit een speciale selectie tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Dit seizoen heeft Het Park drie verschillende uitgaven van de seizoensbrochure. Vente: “Het publiek wordt uitgenodigd om op basis van de foto op de cover één van de drie brochures te kiezen. Uiteraard staan alle voorstellingen in alle drie de versies, maar de eerste tien pagina’s kennen kleine verschillen. Die informatie sluit aan bij de interesse van het publiek die overeenkomt met de voorstelling op cover.” Door middel van de hashtag #watkiesjij kunnen bezoekers hun keuze kenbaar maken op Social Media.

Start kaartverkoop. Op maandag 14 mei om 12.00 uur start de voorverkoop voor iedereen die komend seizoen 8 of meer voorstellingen wil bezoeken. Dinsdag 22 mei om 12.00 uur kan iedereen die minimaal 4 voorstellingen wil bezoeken, kaarten boeken. Bezoekers die in de voorverkoop kaarten kopen, zijn automatisch abonnee en profiteren van speciale aanbiedingen en leuke voordelen. De losse kaartverkoop start op maandag 4 juni om 12.00 uur.

Nieuwe brochure ontvangen. Vanaf 10 mei start de schouwburg met het verspreiden van de nieuwe Parkbrochure. Vaste bezoekers ontvangen deze automatisch thuis. Nieuwe bezoekers die een brochure willen ontvangen, kunnen vanaf 10 mei een e-mail sturen naar servicebalie@parkhoorn.nl of deze ophalen bij het theater.

Reacties