Oldtimers for Oldtimers 2023
dinsdag 25 april 2023

In klassieke auto’s zal door de eigenaren een route worden gereden worden door West Friesland met seniore inwoners uit ons gebied.

De 20e editie zal op zondag 7 mei 2023 worden gereden.

Het doel is om de oudere inwoners in onze regio, die niet meer een rondrit door ons West-Friesland en langs de bollenvelden kunnen maken, een plezierige middag te bezorgen. De Lionsclub Opmeer-Medemblik werkt dit keer samen met De Zonnebloem-afdelingen Nibbixwoud en Midwoud-Oostwoud. Per auto gaat er één gast mee, zodat er ook lekker gekeuveld kan worden.

U heeft al eerder deelgenomen als eigenaar met uw eigen auto. Wij vragen u om ook
dit jaar weer mee te doen en u en het type auto via onderstaand emailadres aan te melden. Hoe meer deelnemers, hoe meer ouderen we een leuke dag kunnen bezorgen.

Op 7 mei verzamelen de auto’s vanaf 12.00 uur bij Roele de Vries, Spoorstraat 5, Wognum. Na koffie en een broodje rijden we in twee groepen naar startpunt De Dres in Nibbixwoud.
Nadat onze gasten zijn ingestapt rijden we rond 13.00 uur, onder begeleiding van motor- rijders, een route van 30 á 40 km door West-Friesland. We eindigen tussen 15.30 en 16.00 u bij de Nadorst in Blokker voor koffie, een hapje en een drankje. Voor extra gezelligheid zorgen zangeres Kelly ter Brugge, een accordeonist en conferencier Meindert Nieuweboer. Na afloop brengen we gezamenlijk de senioren weer terug naar Nibbixwoud.

Heeft u ook een klassieker en wilt u ook meerijden?
Dan kunt u zich aanmelden via mailadres: Ronald@westerwognum.nl onder vermelding van uw personalia en de gegevens van uw auto. Ook kunt u de informatie vinden op onze website www.lionsopmeermedemblik.nl   

Reacties