Onze SALE is begonnen
zaterdag 22 juni 2024

Met kortingen tot wel 50% is dit het perfecte moment om je garderobe aan te vullen. Wees er snel bij, want de mooiste parels en de beste aanbiedingen shop je het liefst nu meteen.”

Bijna 60 Jaar ervaring
Met bijna 60 jaar ervaring staat Lingerie Marijke bekend om het bieden van hoogwaardige lingerie. Kwaliteit en service vormen een belangrijke basis voor zowel medewerkers als klanten. Recent hebben ze de winkel verbouwd, waardoor Lingerie Marijke nu een van de grootste lingeriespeciaalzaken in Nederland is.
Bij Lingerie Marijke hechten ze veel waarde aan het vinden van de juiste maat en pasvorm voor elke klant. Het vakkundig opgeleide personeel volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Eigenaresse Eveline Vijn benadrukt het belang van het nemen van de tijd bij het kiezen van de juiste lingerie: “Met meer dan 125 verschillende maten en talloze variaties beschikbaar, is het essentieel om een bewuste aankoop te doen die past bij de individuele behoeften en voorkeuren van elke klant.”

Bezoek ons aan de Westerstraat 132 in Enkhuizen, bel ons op 0228-312400, of kijk op www.lingeriemarijke.nl voor meer informatie.

Reacties