Oogwereld Hoorn bestaat 10 jaar
zaterdag 04 november 2023

Wat uniek is aan Lindberg, is het feit dat zij alles in eigen beheer doen door te investeren in de meest geavanceerde technologie en eigen productiemethoden te ontwikkelen. Lindberg werkt al meer dan 25 jaar met titanium en heeft de expertise omtrent dit materiaal, waardoor zij zich onderscheiden van andere merken. Comfortabele, flexibele en niet-allergene brillen op maat ontwikkelen, dat is waar het bij Lindberg om draait.

10 jaar in Hoorn
Het team van Oogwereld Hoorn, dat bestaat uit Margreet, Sandra, Dilvin, Romy en Mariska staan dagelijks voor u klaar! Zij hebben eerder jaren gewerkt bij Ruttenberg en Osinga in Hoorn en worden nog steeds herkend! Mariska is 10 jaar geleden gestart met Oogwereld Hoorn, dus u ontvangt nu tijdelijk alle glazen voor de prijs van 10 jaar geleden. Maak vandaag nog een afspraak of breng een bezoek aan de winkel en ontdek hoe uw kijkervaring verbeterd kan worden.

Met de professionele een blik van de meesters geven ze hier uw ogen het allerbeste. Het team staat voor u klaar met meer inzicht, meer aandacht en een designcollectie waar u heel gelukkig van wordt. Kom langs en bewonder deze mooiste merken zoals, Tom Ford, Theo, Lindberg, Gucci en Cartier!

Oogwereld Hoorn, Kleine Noord 9 in Hoorn 0229-271081, oogwereld.nl/vestigingen

Reacties