Op zoek naar een betaalbare keuken
zaterdag 17 februari 2024

Broers Lex (41) en Thijs (44) Kaptein leiden de vestiging. “Kvik staat bekend om duurzaam, tijdloos design voor een betaalbare prijs in combinatie met een persoonlijke en transparante service. Dit is precies wat wij onze klanten willen bieden.”

Franchisenemer Thijs kwam voor het eerst in aanraking met Kvik tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe keuken. “Het design sprak me gelijk aan. Met name het tijdloze en stijlvolle karakter.” Toen hij vijf jaar terug de oproep voorbij zag komen om als franchisenemer een eigen Kvik-winkel te openen in Heerhugowaard greep hij die, samen met mijn broer Lex, meteen aan. “Nu openen we alweer onze tweede vestiging in Hoorn. Hier ben ik trots op, zeker omdat we dit samen mogen doen met een ontzettend betrokken, deskundig en enthousiast team.”

Designhoek
Verlichting, muziek en aankleding hebben in de winkel van Kvik Hoorn een centrale rol: elementen die bijdragen aan een huiselijke en toegankelijke sfeer. Thijs: “Ook de designhoek heeft een belangrijke functie. Hier laten we klanten de diverse materialen, kleuren en accessoires zien en stellen we combinaties samen. Zo ontwerpen we met elkaar een design op maat, die we vervolgens volledig vrijblijvend kunnen omzetten in een 3D ontwerp.”

Een goede sfeer
Voor Thijs en Lex staat goede service voorop, en dat begint volgens hen bij een goede sfeer. “We geven ons team veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar er is ook ruimte voor een lolletje.” In 2021 werd Kvik Heerhugowaard uitgeroepen tot Kvik’s Global Franchise of the Year. “Voor onze winkel in Hoorn hebben we dezelfde ambitie.”

Kvik Hoorn is geopend van maandag tot en met zaterdag en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Kvik Hoorn, De Factorij 57A, 1689 AK Zwaag, www.kvik.nl 

Reacties