Open dag Het Postkantoor
vrijdag 08 september 2023

Tussen 12.00 en 16.00 uur is er voor alle leeftijden iets te doen. In de theaterzaal en het theatercafé kan men genieten van live muziek en dans. Optredens zijn er o.a. van muziekverenigingen Crescendo & Concordia, Sint Caecilia, Zanggroep In Between, de Gitaarsalon, Two Kings, Dansschool Live To Dance, Vocaal Muziektheatergroep UniCorno, singersongwriter Sven Ross, DLZ Theaterproducties, Daydream Heroes en Dazzling Dance Studios.

Bij ‘t Stadsplein kan men kijken en proeven bij verschillende kookdemonstraties, meezingen met Hollandse en Engelse liedjes, meedoen aan een yogasessie of een proefles Spaans. Natuurlijk is er ook informatie over de vele cursussen en activiteiten die het centrum organiseert voor kinderen, volwassenen en ouderen.
Voor de jeugd is er een stormbaan, er zijn knutselworkshops en een avontuurlijke speurtocht door het gebouw met een leuke verrassing aan het eind.

De theaterkassa is geopend zodat bezoekers meteen kaarten voor voorstellingen kunnen reserveren. Wie op 10 september naar Het Postkantoor komt om kaarten te kopen maakt bovendien kans op leuke prijzen zoals korting, een gratis welkomst- of borrelarrangement of het tweede kaartje gratis.
Daarnaast kunnen bezoekers iemand nomineren die zij graag een avond of middag theater gunnen. Uit de inzendingen selecteert het theater 5 winnaars die gratis naar een voorstelling mogen.

Reacties