Open dag kruidencentrum Oosterblokker
zaterdag 15 juni 2024

Door dieren te observeren die tijdens ziekten bepaalde planten aten en door zelf te experimenteren met kruiden ontstond de kruidengeneeskunde.

Kruiden zijn krachtige medicijnen, waar de meeste regulieren medicijnen vaak de aandoening onderdrukken, werken de planten juist mee aan de genezing hiervan. Ze activeren namelijk de reinigingsorganen, waardoor het lichaam afvalstoffen en gifstoffen kan lozen. Met hun opbouwende stoffen vullen ze tekorten weer aan, waardoor cellen en organen krachtig worden en de functie ervan herstelt.

Bijna alles wat om u heen groeit heeft geneeskracht. De natuur reageert op uw energie en laat vaak de medicijnen bij u in de achtertuin groeien. Vaak zien we dat als onkruid en belandt uw medicijn in de groenbak, dat is heel jammer. “In mijn cursussen en opleidingen leer ik je hoe je juist gebruik kunt maken van deze cadeautjes van de natuur,” vertelt Annet. “Door zalf, tinctuur, thee en kompressen kun je vaak heel wat klachten zelf aanpakken. Deze leer je maken in de cursus.”

Nieuwsgierig geworden kom 16 juni van 10:00 tot 16:00 naar de open dag op de zuiderdracht 14 in Oosterblokker of kijk op www.kruidenmeer.nl voor het cursusaanbod, voor vragen mail: annetkruidenadvies@quicknet.nl of bel Annet van der Tweel 06-10160034.

Reacties