Open dag tennisvereniging Obdam
vrijdag 09 juni 2017

Je maakt dan kennis met onze trainer, met leden van onze Jeugdcommissie en van het bestuur. Je gaat lekker een balletje slaan en krijgt daarbij wat aanwijzingen en informatie. Wil je van onze speciale Open Dag – aanbieding gebruik maken? Dat kan! Je kunt dan voor de rest van dit jaar introductielid worden: Jeugd € 20,- Senioren € 40,- Dat lidmaatschap wordt m.i.v. het nieuwe jaar automatisch omgezet in een volwaardig KNLTB-lidmaatschap van T.V.Obdam tenzij je voor 1 november aangeeft dat je dat niet wilt. 

Als je ( introductie-)lid wordt, ontvang je ( binnen enkele weken) een spelerspas die je nodig hebt bij het digitale afschrijfsysteem (in de hal van het clubhuis). Tennisvereniging Obdam is een club met zo’n 330 leden van jong tot (zeer) oud. Er zijn 4 kunstgrasvelden op het prachtige park achter het plaatselijke zwembad aan de Stationsweg. En kunstgras wil zeggen dat men het hele jaar door kan spelen. Er is natuurlijk ook een gezellige kantine. We zijn bezig met een grote renovatie van ons clubgebouw. Als alles goed gaat is de verbouwing half september gereed. 

Onze vereniging is aangesloten bij de KNLTB en dat betekent dat leden automatisch lid zijn van de tennisbond. Dat geeft dan weer speelrecht voor het hele jaar op het eigen park en voor open toernooien bij andere verenigingen. Nogmaals: je bent van harte welkom op 17 juni, maar mocht die datum niet goed uitkomen en je wilt toch wat nadere informatie, ga dan of naar www.tvobdam.nl of neem contact op met onze ledenadministratie: Jolanda Kamper Lijster 2 lidmaatschap@tvobdam.nl

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen en wensen je alvast veel tennisplezier. 

Reacties