Open Dag Wildopvang De Bonte Piet
donderdag 13 april 2023

Neem een kijkje achter de schermen in de egelruimte, vogelruimte, de voerkeuken, het bassin en de behandelkamer. In de educatieruimte worden op verschillende tijdstippen korte en interessante lezingen gehouden door de Kerkuilenwerkgroep en medewerkers van De Bonte Piet.

Er zijn verschillende standjes aanwezig o.a. van de Dierenambulance Hoorn en IVN natuureducatie en daar kunt u van alles te weten komen over hun werkzaamheden.
Ook voor kinderen is er een leuke speurtocht uitgezet en er is een mogelijkheid om een egel te knutselen van wol en karton.

In een tent op de parkeerplaats is een winkel ingericht met heel veel leuke artikelen met of voor de dieren die in de Bonte Piet te vinden zijn. Een deel daarvan is handgemaakt door de vrijwilligers. Ook is er daar de mogelijkheid om u in te schrijven als donateur.

Tijdens de open dag is er een lotenverkoop met heel veel mooie prijzen, allemaal beschikbaar gesteld door diverse bedrijven en winkels uit de omgeving en hierdoor komt de gehele opbrengst van de loten verkoop ten goede aan De Wildopvang.

Ook koffie, thee, limonade en eventueel wat lekkers erbij, is te verkrijgen in de horecatent op de parkeerplaats.

Kom liefst zoveel mogelijk op de fiets In verband met weinig parkeermogelijkheden .
Adres: Broerdijk 32a, Midwoud

Zie ook voor meer informatie de website van de Bonte Piet:
www.debontepiet.com/opendag 

Reacties