Open dagen bij Damesfit en Bodyfit
donderdag 11 januari 2018

“Sporten moet leuk zijn zodat je het kan blijven volhouden, aldus Trix Blank, trainster en eigenaresse van DamesFit en BodyFit. Juist doordat de circuittrainingen slechts 30 minuten duren en afwisselend zijn houden onze dames het vol en worden er resultaten geboekt. Januari is de tijd van (opnieuw) gaan sporten en goed met je lichaam omgaan.

In onze BodyFit salon verzorgen we ook behandelingen om strakker en mooier in je vel te zitten en verkopen we een fantastisch en betaalbaar dieetproduct SlimDiet. Genoeg redenen om de stap te nemen en je goede voornemens waar te maken bij DamesFit en BodyFit”. DamesFit verzorgt circuittrainingen van 30 minuten; een combinatie van krachttoestellen en (step) oefeningen. Hierbij wordt u persoonlijk begeleid en regelmatig gewogen en gemeten om de vorderingen en doelstellingen te bewaken.

Er is o.a. ook begeleiding door een fysiotherapeute en voedingsdeskundige. Bij BodyFit, de salon binnen DamesFit, worden BodySculpting behandelingen aangeboden om strakker in je vel te komen en de probleemzones als buik, billen, benen aan te pakken en centimeters te verliezen. Ook worden sinds kort Jett Plasma Lift behandelingen aangeboden, hierbij wordt plasma energie gebruikt voor huidverbetering.

Plasma dringt door alle huidweerstand heen, is ontstekingsremmend, vervaagt rimpels, lift de oogleden en egaliseert de huid. SlimDiet, een eiwitdieet uit de Prodimed, is verkrijgbaar bij BodyFit en DamesFit. Hierbij word u begeleid om tot gewenst resultaat te komen door wegingen en coaching. Meer informatie: DamesFit Hoorn BodyFit Hoorn, De Oude Veiling 20A, Zwaag, T 06-81241677 www.damesfit.nl , www.bodyfithoorn.nl , info@damesfit.nl , info@bodyfithoorn.nl 

Reacties