Open inloopochtenden bij MZW in Hoorn
zaterdag 13 januari 2018

U kunt zich ook opgeven via de site www.mzbw.nl U kunt ons bezoeken tussen 10 en 11.30 uur. U kunt cursisten aan het werk zien op woensdag met keramiek; op donderdag met aquarel. U kunt werken bekijken en vragen stellen over alle cursussen. 

Cursussen door vakmensen. Bij MZW kunt u voor een gering bedrag deelnemen aan cursussen onder begeleiding van gediplomeerde vakmensen. De lage deelnamekosten geeft mensen de kans zich vaardigheden eigen te maken, zich verder te ontwikkelen en zich maatschappelijk te blijven bewegen in een gezellige atmosfeer. Voor mensen met veel vrije tijd is MZW zodoende een uitkomst om niet in een isolement te geraken. Bij MZW zijn cursisten in alle leeftijdsgroepen actief.

Het cursusaanbod bestaat uit o.a. keramiek, astrologie, tekenen, schilderen, aquarelleren, Spaans (voor beginners, gevorderden en vergevorderden) en Engels. Een gratis les voor lezers van De Zondagskrant bij inlevering van dit artikel. U kunt per direct starten en speciaal voor zondagkrantlezers: U krijgt bij inschrijving voor de reeks en inlevering van dit artikel een les gratis!!!! Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis. Koffie staat klaar en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bezoek ook onze website: www.mzbw.nl<http://www.mzbw.nl/ MZW, Vredehofstraat 9B te Hoorn. 

Reacties