Open leesclub over Mevrouw mijn moeder
donderdag 17 november 2022

Onder het motto 'Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar', geven bibliotheken Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en organiseert een open leesclub over dit boek in Bibliotheek Hoorn.

Bespreking Mevrouw mijn moeder
Met Mevrouw mijn moeder richtte Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over ouder worden met veerkracht en zelfbeschikking. Tijdens de open leesclubs gaan deelnemers met elkaar over dit boek in gesprek. Dit gebeurt aan de hand van een leeswijzer met informatie over het boek, de auteur en de context. Schuif aan en ontdek hoe leuk het is om met elkaar dieper in een boek te duiken.

Praktische informatie
De open leesclub is op woensdag 23 november om 11 uur in Bibliotheek Hoorn. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via els.scholtes@senia.nl. Na aanmelding ontvangt u de leeswijzer digitaal. Zo kunt u zich alvast voorbereiden op de boekbespreking.

In de maand november kunt u Mevrouw mijn moeder gratis afhalen in Bibliotheek Hoorn.

Reacties