Open weekend Golfbaan De Vlietlanden
vrijdag 25 augustus 2023

Genieten
Temidden van het opkomende golfenthousiasme, biedt Golfbaan De Vlietlanden een platform voor elke leeftijd en elk niveau. Golf, een boeiende uitdaging die niet alleen het lichaam aanscherpt maar ook de geest verlicht, belooft een ontsnapping uit de dagelijkse beslommeringen. Ondergedompeld in een groen landschap van flora en fauna, wacht Golfbaan De Vlietlanden met zijn 18 prachtige holes op iedereen die de kunst van het slaan of het genieten van een vredige wandeling wil ontdekken. De kroon op dit alles? Een ontspannen borrel in het gezellige clubhuis.

Activiteiten
Het Open Weekend, een feest van activiteiten en ontdekkingen, onthult een wereld van mogelijkheden. Elk uur wordt er een gratis golfsessie aangeboden, waarbij men de gelegenheid krijgt om de vreugde van golf zelf te ervaren. Het getalenteerde team van professionals en enthousiaste vrijwilligers staan klaar om verhalen te delen over de magie van golf en wat Golfbaan De Vlietlanden zo uniek maakt. Voor degenen die variatie zoeken, wacht FlingGolf, een spannende Amerikaanse sport, en een uitdagend potje jeu de boules op vrienden en familie. En in de winkel gloren verleidelijke SALE-aanbiedingen, die smeken om ontdekt te worden.

Acties
Het is niet alleen een weekend vol plezier, maar ook een tijd van kansen. Speciale aanbiedingen voor vervolglessen en lidmaatschappen lonken, waardoor het pad naar golfen voor iedereen begaanbaar wordt. Golfbaan De Vlietlanden heeft ook Golf4Young-pakketten in petto voor de jeugd tussen 22 en 40 jaar, om deze sport toegankelijk te maken voor alle leeftijden.
Het prachtige terrein van De Vlietlanden in Wervershoof nodigt eenieder uit om kennis te maken met golf en te genieten van de warme sfeer en familiale band. Het toegewijde team staat tussen 10.00 en 16.00 uur klaar om het weekend onvergetelijk te maken. Dus, kom langs op Grutteweide 31 in Wervershoof en laat Golfbaan De Vlietlanden u onderdompelen in een wereld van golfplezier en gemeenschap.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.golfbaandevlietlanden.nl of stuur een e-mail naar info@golfbaandevlietlanden.nl. Wees welkom en laat tijdens het Open Weekend uw golfavontuur beginnen!
Golfbaan De Vlietlanden, Grutteweide 31 in Wervershoof, T. 06-53851697

Reacties