Optisport IJsbaan De Westfries opent haar deuren
zaterdag 21 september 2024

Na een zomer vol voorbereidingen kunnen schaatsliefhebbers van jong tot oud zich weer uitleven op het ijs.

"We kijken er enorm naar uit om weer open te gaan," aldus Tobias Bergevoet, locatiemanager van IJsbaan De Westfries. "Onze baan biedt niet alleen ruimte voor recreatief schaatsen, maar is ook de plek waar de komende maanden wedstrijden, trainingen, clinics en evenementen plaatsvinden. We hopen dat veel mensen komen genieten van deze prachtige sport."

Gratis Chocomel
In samenwerking met Friesland Campina ontvangen bezoekers tijdens de opening een gratis Chocomel, zolang de voorraad strekt. Daarnaast kunnen schaatsliefhebbers van maandag 23 september t/m zondag 13 oktober via de website een 10-rittenkaart aanschaffen met 10% korting. De code die hier voor gebruikt dient te worden is: OPENING10.

“In de winterperiode is IJsbaan De Westfries zeven dagen per week geopend, laat Tobias Bergevoet weten. Of je nu wilt leren schaatsen, traint voor een wedstrijd, of gewoon een gezellige dag wilt beleven met vrienden, of familie, iedereen is van harte welkom!”

Optisport
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra. In de ruim 300 accommodaties verspreid over 80 gemeenten brengen 2.250 Optisport medewerkers jaarlijks 20 miljoen bezoekers in beweging!

Bij Optisport geloven we dat wij iedereen in beweging kunnen brengen. Jong en oud, topsporter en recreant, linksom of rechtsom. Op een gezellige, veilige en duurzame manier. Met een eigentijds en gevarieerd aanbod én onder begeleiding van professionele en enthousiaste instructeurs maken we bewegen aantrekkelijk en leuk.

Meer informatie over Optisport IJsbaan De Westfries: optisport.nl/westfries
Westfriese Parkweg 5 in Hoorn, Tel. 0229-277660

Reacties